perjantai 9. syyskuuta 2016

Seppo Lehto: Jos viimeisillään oleva rotta tekee pesänsä kaappiin, sen jokainen tappaa, eikä ajattele että syntyvät rotanpoikaset ovat viattomia? Eikö totta?

Kansakunnan profeetta ja imaami Seppo Lehto: Jos viimeisillään oleva rotta tekee pesänsä kaappiin, sen jokainen tappaa, eikä ajattele että syntyvät rotanpoikaset ovat viattomia? Eikö totta?

Keskuuteemme tulleet erilaiset ählyt ja rummunpaukuttajat pitää palauttaa ensimmäisestä laittomasta teostaan on se sitten mustan dildon varkaus, lampaannussinta, pedofilia tai laiton uhkaus fb:ssä välittömästi lähtömaihinsa. 

Mikäli sopivaa vuorolentoa ei ole heti, niin odotus sikalassa häkitettynä käsiraudoissa, niin kenties loput oppivat kunnioittamaan suomalaisia? 
http://parasiitti-suomi.blogspot.fi/ jakoon googlen omistaman google+:n kautta niin ajatukset leviävät parhaiten. Tämä fb on pelkkää paskareiän nussintaa. 

Jos suomalainen puolustautuu niin se on rasismia, jos jihadisti tmv rummunpaukuttaja latelee uhkauksia, se on vain kulttuuria. Onko oikeudentajumme vääristynyt?


---------------------------------------------
Parasiitti-Suomi on alkuperäsuomalaisten kansanmurhaa ja orjuuttamista toiseudelle
-------------------------------------------------------------

Älkäämme antautuko mustalle tulevaisuudelle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti